Besatt

När den världsberömda sångerskan Zara Larsson upptäckte Loelle Argan Oil blev hon besatt. I sin blogg skriver hon om hur torr hennes hud blir vintertid och hur hon har upptäckt fördelarna med oljor som hudvård.

"denna vegetabiliska arganolja! En bra sak är att den är 100% naturlig. Den är helt fantastisk! Så seriöst, helt fantastisk."

Traditionellt utvinns arganolja från arganötter som har passerat genom matsmältningen av getter när de äter fruktköttet. När den har passerat getens matsmältning samlas nötterna upp och pressas. Denna metod lämnar getens karakteristiska lukt. Därför erbjuds många varianter av utspädd arganolja, som vanligtvis också är parfymerade för att dölja getdoften. Detta är inte fallet med Loelle Argan Oil eftersom den aldrig kommer i kontakt med getter. Argannötterna plockas och skalas av kvinnor på ett kvinnokooperativ. Den kallpressade oljan luktar inte get och har en mycket högre renhetsgrad.

"Du kan ha det för ditt hår också, men det är en superhjälte för torr hud!"

Ja, Zara Larsson har rätt, det är en superhjälte för torr hud. Genom att använda Loelle Argan Oil kontinuerligt på ansikte och kropp kommer du att se hur hudtonen blir jämnare och med förstärkt lyster.

Vi är helt glada över att Zara Larsson hittade Loelle Argan Oil och skrev om sin besatthet av det.

Hitta hennes ursprungliga inlägg om Loelle Argan Oil här.

Upptäck vårt utbud av vegansk arganolja här.

Tillbaka till blogg